Over ons

#fysioWelkom op de website van Hashtagfysio.

Hashtagfysio is er voor iedereen die wil werken aan zijn of haar herstel. Dit is ook meteen de filosofie achter de hashtag. Een hashtag kun je namelijk niet claimen als eigendom, anders gezegd: “de hashtag is voor en van ons samen”. Dit is wat Hashtagfysio wil uitstralen. Check ons YouTubekanaal waarin we binnen de sport en zorgsector informatie geven en vragen beantwoorden over onderwerpen die spelen. Het is voor iedereen toegankelijk, samen voor beter!

De slogan ‘samen voor beter‘ is hier uit ontstaan. Een herstelproces hoe groot of hoe klein dan ook is iets wat bij Hashtagfysio samen gebeurt. De cliënt is leidend en de therapeut begeleidend.

Bij Hashtagfysio gaan we geen enkele uitdaging uit de weg, we luisteren naar uw verhaal en naar uw hulpvraag en stemmen daar samen het herstelproces op af. Het herstelproces wordt ingezet op het hoofddoel van uw keuze. We dagen u uit om een doel te stellen die niet alleen is ingericht op pijnvermindering maar ook op factoren die de pijn kunnen beïnvloeden. Denk hierbij aan doelen gericht op de sociale-, werk-, sport- of leefomgeving.

De gedachte hierachter is om op deze wijze niet alleen de klacht te verhelpen maar u ook bij te staan bij mogelijke andere factoren in uw leven, die u verbeterd wilt hebben.

De mogelijkheden zijn eindeloos. De meeste mensen hebben zich aanvullend verzekerd voor fysiotherapie. Als uw behandelingen niet meer vergoed worden of u bent niet verzekerd dan bieden wij gevarieerde pakketten aan. Deze pakketten zijn zowel individueel als gecombineerd in te kopen via de website en zijn gericht op: 

Op deze manier heeft u altijd de optie om, ook als u klachtenvrij bent, preventief aan u zelf te blijven werken. 

Michael Alkemade

Even voorstellen. Mijn naam is Michael Alkemade (36 jaar). Fysiotherapeut van beroep. Mijn therapie richt ik met name op bewustwording, zowel fysiek als mentaal. Daarnaast vind ik het belangrijk mensen te laten ervaren dat het lichaam een reflectie is van het brein en andersom. Het is altijd een samenwerking als je het hebt over motorisch en functioneel aansturen van het lijf. Mijn doel, als therapeut, is om mensen niet meer terug te zien voor dezelfde klacht. 

Benieuwd naar wat ik tot nu toe allemaal gedaan heb? 

Neem contact op

Adresgegevens

Striensestraat 35

5241 AW Rosmalen

Kvk: 80266053

Btw: NL003415595B85

BIG: 79925815204

Agb: 04086926

Direct contact

E-mail: [email protected]

Telefoon: 06-28968453

Openingstijden

Ma Gesloten

Di 13:00 – 22:00

Wo 07:30 – 16:00

Do 07:30 – 17:00

Vrij 07:30 – 15:00

Za 08:00 – 12:00